Novicezgodbe 2 navp.240x0

 

zgodbe 2 navp.240x0

 

V okviru projekta Zgodbe rok in krajev vas vljudno vabimo na Interaktivno delavnico I, Srečanje rokodelcev s predavanjem o oblikovanju embalaže za rokodelske izdelke in Interaktivno delavnico II.

Interaktivna delavnica in Srečanje rokodelcev bosta potekali v torek, 20. novembra 2018 od 15.00 ure do predvidoma 18.00 ure na CIK Trebnje, Kidričeva ulica 2, 8210 Trebnje (Učilnica št. 4) in sicer:
• Ob 15.00 Interaktivna delavnica (Vabilo)
• Ob 16.30 Srečanje rokodelcev in predavanje (Vabilo)

V okviru Interaktivne delavnice bo v sodelovanju z oblikovalko in etnologinjo narejena analiza konkretnih izdelkov rokodelcev in predlog njihove nadgradnje.
Zato prosimo rokodelce, da s sabo prinesejo eden svoj rokodelski izdelek. Delavnico bo izvedla etnologija Alenka Stražišar Lamovšek v sodelovanju z oblikovalko Jano Vilman.
V okviru Srečanja rokodelcev bo izvedeno tudi predavanje Oblikovanje embalaže rokodelskih izdelkov, ki ga bo izvedla akademska restavratorka ga. Jana Vilman Proje, univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil.

 

Interaktivna delavnica II  (Vabilo) bo potekala , v četrtek, 22.11.2018 ob 16.30 uri na CIK Trebnje, Kidričeva ulica 2, 8210 Trebnje (Učilnica št. 4).
Na Interaktivni delavnici II bo narejen pregled izpopolnjenih izdelkov na osnovi priporočil etnologa in oblikovalca iz Interaktivne delavnice I.
Delavnico bo izvedla etnologija Alenka Stražišar Lamovšek.

 

Vljudno vabljeni!

 

Brez naslova